Părintele Adrian Făgeţeanu aşa cum l-am cunoscut

PĂRINTELE ADRIAN FĂGEȚEANU AȘA CUM L-AM CUNOSCUTFagetean COP

autor: Iuliana Băncescu

anul apariției2016

număr de pagini: 144 pagini

format: 10 x 15 cm

PREȚ: 9 lei

Detalii:

Chipurile trecute în veşnicie ale marilor duhovnici români ai secolului 20 devin, încetul cu încetul, în drumul lor spre sinaxar, icoane veghetoare şi călăuzitoare, iar cei care le zugrăvesc, când cu pensula, când cu condeiul, sunt cei ce i‑au cunoscut în carne şi oase, ca apoi să‑i păstreze vii în inimile lor, în actualitatea eternă a Duhului, în care ne întâlnim cu toţii, spre a fi una în Hristos. O astfel de icoană mărturisitoare este şi cartea de faţă, care‑l face prezent generaţiilor de azi şi de mâine pe vrednicul de pomenire părinte Adrian Făgeţeanu (1912‑2011), ostenitor al Rugului Aprins şi pătimitor al temniţelor comuniste, dar mai presus de toate nevoitor exemplar al monahismului românesc la răscruce de veacuri şi de milenii.  Cartea este pandant al celei apărute ca omagiu la un secol de la naşterea sa: Părintele Adrian Făgeţeanu şi crucea Rugului Aprins (Editura Lumea Credinţei, Bucureşti, 2012).

Cartea poate fi găsită în librării și la pangare sau poate fi comandată on-line pe site-ul Librăriei Sophia.

http://www.librariasophia.ro/carti-P%C4%83rintele-Adrian-F%C4%83ge%C5%A3eanu-a%C5%9Fa-cum-l-am-cunoscut-M%C4%83rturia-unei-ucenice-Bancescu-Iuliana-so-14284.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.