”Întoarcerea la Hristos” a fost ceasul deşteptător care m-a trezit din somnul ignoranţei!

„Întoarcerea la Hristos”, de Ioan Ianolide, a fost ceasul deşteptător care m-a trezit din somnul ignoranţei, a fost alarma care m-a salvat de tsunami-ul ideilor şi falselor cunoştinţe. Savurând acest „Document pentru o lume nouă” am simţit că într-adevar mă pregătesc pentru o viaţă nouă.

Nu aş putea exprima ceea ce am simţit aflând despre martiriul deţinuţilor din temniţele comuniste. Am fost copleșită de durerea şi suferinţa lor. Însă dragostea…dragostea, nădejdea şi credința autentică de care au dat dovadă au bucurat inima mea, au înălţat cugetul meu la Domnul, au dat putere sufletului şi tărie duhului meu. Mă plec în faţa lor cu toată umilinţa!!!

S-au născut în mine noi şi totuşi vechi frământări. Cum putem trăi oare într-o astfel de lume? Cum putem salva Hristosul din noi? Încotro se vor îndrepta paşii noştri? Am convingerea că „reeducarea” se aplică acum la scară largă. Nu sunt în măsură să identific stadiul în care mă aflu în acest proces demonic, dar am hotărât să lupt. Îi chem în sprijinul meu pe cei care au trecut prin chinurile iadului în temnițele comuniste şi îi simt aproape… Îi simt cu mine…

Mărturiile supravieţuitorilor m-au cutremurat, întreaga mea conştiinţă a fost răscolită…iar inima a început să strige.

Este o binecuvântare că m-am născut româncă, o binecuvântare şi mai mare este ca m-am născut ortodoxă.

Trebuie să mulţumim Domnului pentru atâţia Sfinţi ocrotitori!!! Trebuie să le aducem acestora cinstirea cuvenită… trebuie să îi primim în viaţa noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.