LOADING

Type to search

Privind urmele pașilor care se duc în veșnicii…

Ortodoxie si traire

Privind urmele pașilor care se duc în veșnicii…

Share
Incredibilă minune! Scumpă orânduire a lucrării lui Dumnezeu! O mică fărâmă de piatră, apă și foc, învelită în cerul de ploi și ninsori trecute prin soare și vis, alergând în iureșul nebun, dintr-un capăt la altul al necuprinderii.
Osith

Ne stăruie sub tălpi, vremelnic, răspunsul edificării timpului, de dinainte de a fi talpa… și ochii și mintea și inima înfiripate spre a cunoaște, până când – înainte de a lepăda praful reavăn, fertil, în care viața și-a statornicit îndurătoare și blândă nefericirea sau, dimpotrivă, imensa bucurie a zămislirii și nașterii – privim urmele pașilor ce se duc în veșnicii, cu noi sau fără de noi !

Câtă măreție și cât fior într-o lacrimă uitată de Dumnezeu peste lumea aceasta, din care nimeni nu va scăpa viu, tocmai de-aceea… că viața se mută de aici cu noi cu toți, spre dorurile cele de Sus.
Lucian GRIGORE
Tags:
Marius Matei

Preot in Floresti, jud. Cluj. Editorialist Lumea Credintei. Autor al volumelor "Catehismul invierii. Un pelerinaj spre lumina" (Editura Lumea credintei, Bucuresti, 2016), "Psihologia sfintilor" (Editura Lumea credintei, Bucuresti, 2017), "Harta credintei. Meditatii catehetice pentru copii si adulti" (Editura Lumea credintei, Bucuresti, 2019). Colaborator la publicatii: "Lumea credintei", "Ariesul de Turda", "Adevarul de Cluj", "Scutul patriei".

  • 1
Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *