Un nou obiectiv de vizitat în Ţara Sfântă

 

Pelerinii au posibilitatea de a ajunge la locul de pe malul Iordanului, unde tradiţia spune că Mântuitorul a fost botezat de Ioan. De curând, Israelul a securizat zona aceasta prin îndepărtarea minelor şi a sârmei ghimpate amplasate aici în timpul conflictului cu Iordania de acum 40 de ani şi care acum împiedicau accesul la acest important loc de pelerinaj pentru creştini.

Localizat în zona militarizată de pe malul vestic al Iordanului, la câţiva kilometri depărtare de Ierihon, situl numit Qasr el Yahud a fost cinstit din secolele IV-V ca locul unde Ioan L-a botezat pe Domnul Iisus Hristos în Iordan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.