Revista:

O scurtã vacantã

id723_untitled.jpg.jpg

Poate nu o sã credeti, dar si Lumea Credintei pentru copii intrã în vacantã! E drept, una scurtã dar de mare folos pentru a ne trage putin sufletul. ªi asta nu ca sã stãm pur si simplu, ci pentru a ne gândi si a face din revista voastrã preferatã una si mai folositoare, si mai interesantã, si mai bogatã în continut. Voi, copiii nostri meritati tot ce este mai bun si noi, pãrintii, avem acum posibilitatea sã oferim ceea ce noi nu am avut la vremea noastrã: o revistã de religie. Nici religia în scoli nu se preda atunci, nici emisiuni la radio sau tv nu existau, nici preoti sã meargã din casã în casã sau prin spitale, nici pelerinaje nu puteam face. Pe atunci Dumnezeu era un subiect închis…
Si asta, copii, nu vrem sã se mai întâmple. Dumnezeu nu mai trebuie rãstignit niciodatã în vãzul lumii, si nici mãcar în inimile noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.