Revista:

Binecuvântare

id594_untitled.jpg.jpg

Binecuvântarea înseamnã, dragi copii, revãrsarea harului ºi a darurilor dumnezeieºti peste oameni. Dumnezeu ne binecuvânteazã sau ne blago­slo­veºte pe noi, oamenii, nu doar cu gri­ja continuã pe care ne-o poartã, ferin­du-ne de rele, ci ºi cu ajutorul Sãu în tot ceea ce facem, pentru a învinge ispitele ºi greutãþile. Binecu­vân­tând, Dumnezeu le sfinþeºte pe toate, revãrsând dragostea ºi harul Sãu în oameni ºi în lume. Mântui­torul a transmis puterea de a binecuvânta Sfinþilor Sãi Apostoli, iar aceºtia, mai departe, preoþilor. Atunci când preoþii binecuvânteazã pe cineva, fãcându-i cruce, se revarsã ha­rul Duhului Sfânt asupra credinciosului. Tocmai de aceea, este ne­voie de binecuvântarea preotului, a du­hov­nicului înainte de a face ceva. Dar ºi cel care primeºte binecuvântarea tre­buie sã fie vrednic de ea ºi sã o do­reascã în mod sincer. Creº­tinii primesc binecuvântarea lui Dum­ne­zeu în Sfânta Sa Bisericã, par­tici­pând la Sfintele Slujbe ºi împãr­tã­ºindu-se din Sfintele Taine, având apoi gri­jã ca tot ceea ce fac sã fie bineplãcut Dom­nului ºi oamenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.