Revista:

Ce faci În vacanta mare?

id596_untitled.jpg.jpg

Dacã nu pleci din Bu­cureºti ºi ti-e dor de bunicii de la þarã, atunci vino la Muzeul Þãra­nu­lui Român! Specialiºtii mu­zeului, de la Atelierul de Crea­ti­vitate, au cãutat cei mai buni meº­teri populari pentru tine. Îþi aminteºti de poveºtile în care Fãt-Frumos intrã ucenic la un fierar? Meºterii te aºteaptã pe tine de aceastã datã, sã uceni­ceºti o sãptãmânã întreagã!
Fiecare ºtie un meºte­ºug vechi. Unul o sã te înveþe sã þeºi la rãzboi ºi la gherghef; altul, sã ciopleºti în lemn. Vei vedea cum se fac mãrgelele, cum se împletesc obiecte decorative din pãnuºe de porumb ºi cum se încondeiazã ouãle.
Vrei sã înveþi sã cânþi din fluier, din caval sau nai, sã de­se­nezi ºi sã pictezi icoa­ne? Mai mult chiar, poþi învãþa sã fotografiezi, sã modelezi în lut, sã deosebeºti pietrele pre­þi­oase, fosilele ºi florile de mi­nã ºi, de ce nu, sã înveþi jo­curi vechi, pe care le-au jucat ºi bunicii tãi când erau ca tine…
Vei afla multe, multe po­veºti ºi vei putea vizita mu­ze­ul cât pofteºti!
Toate aceste lucruri minu­na­te te aºteaptã sã le desco­peri în perioada 5 iulie-26 august, de marþi pânã vineri, între 1000 ºi 1400. Ori­cine poa­te sã vinã, mai ales cã preþul acestor cursuri este de numai 200.000 lei pe sãptãmânã sau, altfel spus, doar 20 de lei.
Poþi veni cu pãrinþii sau bu­nicii ºi îþi poþi aduce ºi prietenii cu tine!
Dacã vrei sã afli mai multe informaþii despre programul de vacanþã al muzeului, poþi suna la telefoanele: 317.96.60 sau 317.96.59, sau trimite un e-mail la mtr@digicom.ro.
Un amãnunt important: înscrierile deja au început.
Grãbeºte-te!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.