Revista:

Ciresar si Cuptor

Dacã nu ºtiaþi, acestea sunt cele douã denumiri populare ale lunilor iunie ºi iulie. DE CE? Pentru cã tocmai asta le caracterizeazã: iunie este luna cire­ºe­lor, iar în iulie þi-e cald, ca într-un cuptor. Dar, pe lângã cireºe, ar fi tare bine sã cãutaþi ºi plan­tele medicinale care se gãsesc în aceastã perioadã din abundenþã, mai ales cã vacanþa e un bun prilej pentru asta. În acest fel aveþi grijã de sãnãtatea voastrã ºi a celor dragi: staþi în aer liber, faceþi miºcare ºi culegeþi … „sã­nãtate”. Florile ºi plantele culese de voi vor fi folosite de întreaga familie pentru a prepara ceaiuri deosebit de sãnãtoase. Codiþele de cireºe, cicoarea, coada-ºorice­lului sunt doar câteva din plan­tele pe care le gãsiþi pe câmpii ºi prin livezi în aceste douã luni de varã. Dacã nu ºtiþi cum aratã, întreba-þi-i pe pãrinþi sau pe ­bunici.
Spor la treabã!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.