Revista:

Protectie it

id588_untitled.jpg.jpg

Tot mai mulþi pãrinþi se vãd puºi la o grea încercare: aceea a calculatorului dotat cu internet. Adicã dotat cu acces la lumea largã, cu toatã cunoaºterea ei, cu toate informaþiile, însã ºi cu toate ispitele ei. Dar aºa este definitã lumea: o buzã de prãpastie, o serie neîntreruptã de ispite, de încercãri ale credinþei ºi ale mora­litãþii noastre creºtine. Copiii noºtri, însã?
Da, copiii noºtri au devenit ºi ei pãrtaºi în infernul produs de noi, adulþii, ºi trãit zi de zi. Peste ei dau nãvalã grijile noastre, nemulþumirile ºi frustrãrile noastre, compromisurile ºi neputinþele noastre. Ei devin cutia de rezonanþã, de multe ori nebãgatã în seamã, a comportamentului nostru. Mai mult, prin accesul liber la internet, preiau ºi tentaþiile altora, formulate virtual, dar extrem de convingãtor.
A-i limita unui copil din ziua de azi accesul la internet este un lucru foarte delicat. Pentru a face asta cu succes, trebuie sã existe o alternativã. ªi aici cred cã fie­ca­re familie în par­te are ceva de oferit, iar fie­ca­re comunitate pa­rohialã pose­dã mãcar schiþa unui program de socializare pentru cei mici. Am dreptate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.