Revista:

Jucãrie, jucãrie, sã facem o bucurie!

id622_12121212.jpg.jpg

O simplã jucãrie de plus, de care nu mai ai nevoie, poate face un copil bolnav sã zâmbeascã

Asociaþia Culturalã pen­- tru Tea­tru ºi Origami (A.C.T.O.R.) organizeazã în fiecare an Campania „Jucãrie, jucãrie, sã facem o bucurie!”, prin care se colecteazã jucãrii de pluº pentru copiii internaþi în spitale ºi aflaþi în suferinþã.
„Numele acestei campanii a fost dat chiar de bãieþelul meu, de nouã ani, care participã cu bucurie la activitãþile A.C.T.O.R. Prin astfel de acþiuni, copiii se implicã ºi ei în pro­ble­mele comunitãþii. Am fost uimitã de valul de ener­gie care s-a întors astfel spre noi, prin receptivitatea micilor voluntari faþã de aceastã campanie. Copiii ºi-au donat cele mai frumoase ºi mai dragi jucãrii, cu speranþa de a le aduce semenilor lor aceeaºi bucurie mare pe care aceste jucãrii le-au dãruit-o ºi lor”, ne-a povestit actiþa Eugenia Barbu, directoarea acestei ­asociaþii.
Dar Asociaþia Culturalã pentru Teatru ºi Origami organizeazã ºi alte acþiuni ºi activitãþi pentru copii: douã programe intitulate sugestiv Maria ºi Constantin se desfãºoarã în spitalele ºi clinicile în care sunt internaþi copii. Pre­zen­þa clovnilor poznaºi ºi ghiduºi aduce pe chipul copiilor internaþi un zâmbet ºi o tainicã luminã, iar dupã ce ei plea­cã, rãmân jucãriile de pluº, ce stau ºi ele cu­minþi alãturi, pe pãtuþurile de spital, amin­tindu-le micuþilor pacienþi cã ceilalþi copii se gândesc le ei, cã se roagã pentru sã­nãtatea lor, strecurându-le astfel în inimã o razã de luminã ºi de speranþã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.