Revista:

Lacurile

id625_12121212.jpg.jpg

Poate ºtiaþi deja cã Finlanda este supranumitã “Þara celor 1000 de lacuri”. Mã întreb DE CE nu este ºi România renumitã pentru lacurile sale? În þara noastrã sunt peste 3400 de lacuri, foarte diferite între ele. De exemplu, cel mai adânc este Lacul Vidraru (foto), unde adâncimea apei, lângã baraj, depãºeºte 160 de metri, iar cel mai întins este Lacul Razim, de pe litoral, având o suprafaþã de peste 400 de km2, adicã de douã ori cât Bucureºtiul, dar – nu o sã vã vinã sã credeþi – adâncimea sa maximã abia dacã depãºeºte 3 metri. Având în vedere cã este vacanþã, aveþi toate ºansele sã petreceþi ºi voi câteva ceasuri pe malul sau chiar pe apele vreunui lac: la pescuit, la scãldat sau cu barca, însã atenþie mare – APA ESTE FRU­MOASÃ, DAR PERICU­LOA­SÃ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.