Revista:

Acatist

id682_untitled.jpg.jpg

Aºa se numeºte lista scrisã de un credincios ºi datã preotului pentru ca acesta sã se roage ºi sã pomeneascã la slujbe toate persoanele trecute pe listã. Cu adevãrat creºtin este doar cel ce iubeºte: acela care Îl iubeºte pe Dumnezeu ºi, în acelaºi timp, ºi pe oameni. Asta înseamnã sã le purtãm tuturor de grijã ºi sã-i amintim în rugãciunile noastre, dar atât noi, cât ºi preoþii, cu ajutorul acatistelor. Ori de câte ori aveþi prilejul, lãsaþi pãrintelui, la bisericã, acatistul scris de voi, în care nu uitaþi sã-i pomeniþi pe pãrinþi ºi pe rude, pe cei ce v-au fãcut bine, dar pomeniþi-i ºi pe cei rãi sau care v-au necãjit, pentru ca, prin rugãciunea voastrã ºi prin harul Domnului, sã se schimbe în bine ºi aceºtia, spre pace ºi înþelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.