Revista:

Care este diferenta?

Copile, poate câteodatã priveºti la noi, oamenii mari, ºi te gândeºti ce bine ar fi dacã ai fi ºi tu ca aºa: om mare. Dar te-ai gândit vreun pic ce înseamnã sã fii mare? Îþi spun eu: sã ai griji multe, sã trebuiascã sã faci tot felul de lucruri împotriva voinþei tale, sau sã-i sileºti ºi pe alþii sã le facã. Înseamnã sã priveºti lumea nu ca pe un loc de joacã, ci ca pe un teren de vânãtoare zilnicã. Înseamnã sã cunoºti boala ºi neputinþa ºi sã ai conºtiinþa unui sfârºit. Înseamnã sã nu te bucuri de fiecare clipã, ba dimpotrivã, sã cunoºti durerea sufleteascã.
E drept, însã, a fi om mare are ºi un avantaj: acela de a-L cunoaºte pe Dumnezeu. Cum? Prin rugãciune, prin mersul la bisericã, prin toatã revãrsarea vieþii asupra fiecãruia din noi. ªi, crede-mã, nu e puþin lucru! Aºteaptã ºi vei vedea… Dar un lucru te rog: nu-þi pierde pe drum copilãria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.