Revista:

Turnul Babel

id669_untitled.jpg.jpg

Biblia ne povesteºte depre vremurile de la începutul lumii, când oamenii, plini de orgoliu ºi crezând cã li se cuvine totul, s-au apucat sã construiascã un turn fãrã pereche, mai înalt decât orice munte, al cãrui vârf sã ajungã la cer. Aºa s-au gândit ei cã vor ajunge la Dumne­zeu. Se spune cã pe atunci toþi oamenii vorbeau o singurã limbã. Dumnezeu, vãzându-le orgoliul ºi cunoscându-le planul, le-a amestecat limbile, aºa cã s-au trezit peste noapte cã nu se mai înþeleg unii cu alþii, iar turnul a rãmas neterminat. În acest fel, Domnul le-a dat o lecþie, arãtându-le cã nu trupul trebuie sã þi-l ridici cãtre cer, ci sufletul. Nu paºii ne apropie de Creator, ci faptele bune ºi sentimentele frumoase. Doar aºa, cu credinþã ºi rãb­dare, fiecare dintre noi poate sã-ºi ridice inima prin smerenie, rugãciune ºi fapte bune ºi astfel, pe calea bucuriei ºi a dragostei, Îl va întâlni pe Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.