Revista:

Ariciul are… ac de cojocul sarpelui

Dacã ati citit le­gen­da ariciului, înseamnã cã stiti deja cã acesta este considerat, în traditia popularã, un animal sfânt, binecuvântat de Dumnezeu cu multe daruri. Pe de o parte ariciul se poate face ghem si nimeni nu mai poate sã-i facã vreun rãu, cãci se înteapã crunt în acele sale. Apoi, aflati cã ariciul este cel mai puternic animal în ce priveste otrã­vu­rile. Prac­tic nu poate fi otrãvit, ­fiind capabil sã omoare si sã mã­nânce chiar si serpi veninosi, fãrã a se vãtãma câtusi de putin, fiind deci obisnuit cu veninul. Viperele se numãrã printre felurile sale de mâncare. Cu atât mai mult pre­zenta aricilor pe lângã casele oamenilor este privitã ca o binecuvântare, deoa­re­ce ocroteste oamenii si vietãtile din ogradã de serpii veninosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.