Revista:

Arhiereu

id719_untitled.jpg.jpg

Arhierei sunt denumiti preotii care au o functie înaltã în Bisericã: episcopii, mitropolitii si patriarhii. Acestia sunt arhierei. Mântuitorul Iisus Hristos este numit si Marele Ar­hi­ereu, deoarece este Ca­pul Bisericii, Condu­cã­torul si Ocroti­torul ei si al tuturor credinciosilor. În bisericã, cei ridicati în functii înalte au datorii mai mari si trebuie sã dea dovadã de mai multã dragoste si întelegere, dupã e­xemplul lui Iisus care a spã­lat El Însusi picioarele ucenicilor Sãi si le-a spus: „cel care vrea sã fie mare între voi, sã fie slujitorul vostru. ªi care va vrea sã fie întâiul între voi, sã le slujeascã tutu­ror. Cã si Fiul Omu­lui n-a venit ca sã I se slujeascã, ci ca El sã slu­jeas­­­cã.” Evan­ghelia dupã Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.