Revista:

Omul de zãpadã

Oare existã vrea un copil care, jucându-se iarna afarã printre nãmetii de nea, sã nu fi ridicat un om de zãpadã, sã nu fi cãutat o mãturã veche sau mãcar o creangã uscatã si câtiva cãrbuni sau pietre cu care sã-l împodobeascã pe prietenul de omãt? Un zâmbet strâmb, un nas rosu improvizat dintr-un morcov împrumutat de mama sau de bunica, poate si un fular ponosit si gata un nou prie­ten de joacã, pe care ai asteptat un an întreg sã-l faci cu propriile tale mâini. Chiar si întors în casã, îl mai pândesti din când în când de la geam, nu cumva vreo razã de soare mai poznasã sã-l topeascã. Omul de zãpadã este un prilej de bucurie, simbolizând inocenta copi­lã­ri­ei, culoarea sa albã aratã puritate, iar în ochii copiilor se citeste multumirea jocului lor plin de ve­se­lie. Chiar si dupã ce ei au plecat, omul de zãpadã rãmâne cuminte, asteptându-si cu rãbdare micii prieteni sã iasã iar afarã, la joacã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.