Revista:

Ursul Polar

id721_untitled.jpg.jpg

Între fãpturile create de Dum­ne­zeu, fiecare are frumusetea si farmecul ei. De exemplu, ursul polar este un animal fascinant, fiind cel mai mare animal carnivor. Fatã de ruda sa apropiatã, ursul brun, ce se gãseste si prin pãdurile din muntii nostri, ursul alb are un cu totul alt mod de via­tã: nu hiber­neazã niciodatã, iar tãlpile sale sunt acoperite cu blanã groasã. Prin statura sa impunãtoare este pe drept cuvânt regele gheturilor, cãci nimeni nu îl poate doborâ. Cititi car­tea Fram, ursul polar de Cezar Petrescu, si veti afla minunatele aventuri prin care a trecut acest frumos animal! Iar dacã vreti
sã-l vedeti, nu trebuie sã mer­geti pânã la Po­lul Nord. E suficient sã vizitati Grã­dina Zoo­lo­gi­cã din Bucuresti. Aici se aflã un urs alb care abia as­teap­tã sã vinã gerul si iarna, cãci acesta este anotimpul sãu pre­fe­rat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.