LOADING

Type to search

22 iulie 2008 Patriarhul Daniel a sarbatorit astazi implinirea a 57 de ani

Stiri Generale / Evenimente

22 iulie 2008 Patriarhul Daniel a sarbatorit astazi implinirea a 57 de ani

Share

Aniversarea celor 57 de ani de viata ai Patriarhului Daniel s-a facut intr-un cadru restrans. Au fost prezenti episcopi, preoţi, sora Preafericitului, primarul Capitalei, reprezentanţi ai Jandarmeriei Bucureşti, oficiali de la Ministerul Cultelor şi mulţi jurnalişti. Evenimentul a fost marcat prin oficierea slujbei Sfintei Liturghii in paraclisul Resedintei Patriarhale, urmata de un Te-Deum la ora 12.
„Trăim un moment plin de emoţie şi recunoştinţă sfântă. La aniversarea zilei de naştere trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că existăm. Nu ne-am programat propria viaţă, dar ziua de naştere este cel mai bun prilej de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru darul vieţii, de a arăta recunoştinţă părinţilor noştri care ne-au adus pe lume. Este momentul să mulţumim părinţilor duhovniceşti, naşilor  şi duhovnicului. Apoi mulţumim colegilor pentru darul de a fi drepţi şi buni cu noi”, a spus Patriarhul în discursul aniversar.
Siteul agentiei de stiri a Patriarhiei, basilica.ro, anunta ca „sărbătoarea oficială a Patriarhului României va avea loc pe 30 septembrie, data întronizării în demnitatea de Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Române”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *