LOADING

Type to search

Stiri Generale / Evenimente

O nouă apariţie la Lumea Credinței – LEACURI ȘI REȚETE MĂNĂSTIREȘTI

Share

Leacuri si bucate manastiresti (medium)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O NOUĂ APARIȚIE!

Pe data de 10 octombrie a.c. sub egida Lumea Credinței va apărea o nouă revistă – ”Leacuri și rețete mănăstirești”, ce vine în ajutorul celor ce au nevoie de astfel de tratamente tradiționale sau sfaturi culinare, rugăciune pentru sănătate și multe altele, toate adunate cu cea mai mare grijă de la maici și călugări din România și Balcani. Rețetele de bucate (de dulce sau de post) sunt culese direct din cuhniile și trapezele mănăstirilor sau schiturilor, iar rugăciunile sunt aflate de la monahi și monahii care se roagă permanent pentru nevoile lumii. Revista va avea și o rubrică special dedicată sfatului nutriționistului și al medicului creștin, care va completa calitatea remediilor prezentate.
Leacuri și rețete mănăstirești va conține un număr de 100 de pagini color și în fiecare număr vom avea câte o poveste reală a unei tămăduiri pe bază de remedii tradiționale sau rugăciune la o icoană făcătoare de minuni sau la sfinte moaște. Revista Leacuri și rețete mănăstirești este gândită ca un periodic care va apărea o dată la 3 luni (următoarea apariție – 10 ianuarie 2015). Costul de piață al unui exemplar va fi de 8,90 lei. Pentru început nu se vor face abonamente. Remediile și leacurile mănăstirești sunt pentru prima dată ”coborâte” în lume spre videcarea și alinarea oamenilor prin această publicație periodică.
Aşadar, din 10 octombrie la chioşcurile de ziare, prin oficiile Poştei Române sau prin pangarele mănăstirilor şi parohiilor, magazinele de colportaj, Leacuri şi reţete mănăstireşti.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *