29 iunie 2008 Preasfintitul Mihail Filimon, episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane a Australiei si Noii Zeelande a fost intronizat la Melbourne

La Melbourne a avut loc astazi, 29 iunie 2008, in Biserica „Sfintii Apostoli”, ceremonia de intronizare a Preasfintitului Mihail Filimon, episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane a Australiei si Noii Zeelande. Delegatia Bisericii Ortodoxe Romane care a participat la aceasta ceremonie a fost condusa de catre Inaltpreasfintitul Laurentiu, Mitropolitul Ardealului.
Preasfintitul Mihail Filimon a fost ales episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane a Australiei si Noii Zeelande în sedinta de lucru a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane din data de 5 martie 2008.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.