3 iulie 2008 Mersul la biserica a ajuns costisitor in S.U.A.

Mersul la biserica e costisitor in S.U.A.“O singura oprire pentru sufletul tau!” Asa si-a supra intitulat programul sau de miercuri seara pastorul baptist Kevin Cosby de la biserica St. Stephen din Louisville. El a concentrat toate activitatile sale intr-o singura noapte, pentru ca enoriasii sai sa nu fie nevoiti sa faca mai multe drumuri pe saptamana. La un pret al benzinei de 4$ pe galon, credinciosii care locuiesc la 25 de mile departare sunt supusi unui efort financiar considerabil. Potrivit www.religionnews.com alte parohii au recurs la ajutoare pentru crestinii care vin la slujba de duminica, oferind carduri de benzina de 25$ sau autobuze gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.