Festivitatea de încheiere a școlii de vară „Copilărie binecuvântată”

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului a luat sfârșit ce-a de-a șasea ediție a școlii de vară „Copilărie binecuvântată” organizată de Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, în parteneriat cu grădiniţa „Floare de Iris“ şi parohia clujeană „Buna Vestire“.

În acest an au fost înscriși 210 copii și 40 de voluntari au fost implicați în activitățile care s-au desfășurat: educatoare, învățătoare și profesori, respectiv liceeni și studenți și a avut loc între 2 și 6 iulie 2018, între orele 16 și 19. Participanții cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani, au putut asculta muzică, au vizionat filme și au participat la diverse ateliere creative. Noutatea acestui an fiind atelierul de dedicat Centenarului unde copii au putut asculta povești despre marea unire, au desenat și au confecționat diferite obiecte dedicate marelui eveniment.

Fiecare zi a taberei s-a încheiat în Biserica „Buna Vestire” unde a fost oficiat Paraclisul Maicii Domnului și apoi au discutat în cadrul catehezei despre obiectele de cult: obiectele de pe Sfanta Masă și despre icoanele praznicale de pe Sfântul Iconostas.

Vineri, 6 iulie 2018, Paraclisul Maicii Domnului a fost oficiat de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei care la sfârșit a felicitat atât participanții, voluntarii și organizatorii pentru frumoasa activitate desfășurată iar apoi a dăruit copiilor cărți de rugăciuni și iconițe.

Școla de vară „Copilărie binecuvântată” s-a desfășurat în biserica și curtea parohiei „Buna-Vestire” din Cluj-Napoca, cartierul Iris, Str.Puieților nr. 2. Preoți sunt aici: Pr. Ambrozie Boca și Pr. Liviu Vidican-Manci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.