Primarul municipiului Iași participă la Marșul pentru Viață 2018

Primarul Municipiului Iași, domnul Mihai Chirica, va participa la Marșul pentru Viață 2018, cu tema Uniți pentru Viață, ce se va desfășura pe data de 24 martie din Piața Unirii, începând cu ora 13:00.

Evenimentul va reuni un număr de 10 000 de participanți care vor promova dreptul la viață al copiilor nenăscuți și sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină.

Sunt așteptați la Marșul pentru Viață cât mai mulți ieșeni, pe data de 24 martie, din Piața Unirii, începând cu ora 13:00. Procesiunea va porni la ora 14:00, dar va fi precedată de o serie de discursuri motivaționale susținute de: Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, Preasfințitul Macarie Drăgoi, episcopul ortodox român al Europei de Nord, domnulConstantin Felix Guzgă, Consilier al Cancelariei Prefectului la Instituția Prefectului Iași, Prof. Univ. Dr. Maria Stamatin, UMF Iași, Director Ciprian Iftimoaei, Direcția Județeană de Statistică Iași, Lect. Univ. Dr. Livia Iacob, UAIC Iași, Psihoterapeut Roxana Jilavu, Dumitrița Sinița, reprezentant pro vita Republica Moldova, Maria Elisa Pălimaru președinte AsociațiaStudenți pentru Viață, filiala Iași.

MarșulpentruViață se va desfășurapetraseulPiațaUnirii, Str. GavriilMusicescu, BulevardulIndependeței, Str. Ion C. Brătianu, TeatrulNațional, BulevardulȘtefancel Mare șiSfânt, iarfinalulevenimentului va fi încununatcumomenteartistice, totînPiațaUnirii, susținute de Grupul vocal – intrumental al ParohieiSf. NectariedinIași, de CorulSf. IerarhNectarie Junior și deartistaDumitrițaSinițadinRepublica Moldova.

Program:

 • 00 – 13.30 – Sosirea participanților
 • 30 – 14.00 – Sesiune discursuri
 • 00 – 14.30 – Desfășurarea Marșului pe traseul menționat
 • 30 –15.30 – Momente artistice pe scena din Piața Unirii

Marșul pentru Viață este cea mai amplă mișcare pro vita din țară, ce va avea loc în peste 300 de orașe din România și Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii privind organizarea și programul Marșului pentru Viață puteți găsi pe paginile de facebook Marșul pentru Viață Iași si Pro Vita Iași

Persoană de contact:

Cosmin Brînză

Referent

Departamentul Pro Vita

Sectorul de Misiunea

Arhiepiscopia Iașilor

Tel: 0746 936 969 / 0756 333 890

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reguli:

 1. Tratati persoanele care scriu aceste editoriale cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  1. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la editorialul in cauza si sa nu atacati autorul.
  2. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa care sa jigneasca.
  3. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 2. Nu publicati sau solicitati in comentariile dumneavostra adrese de web, produse sau servicii.
 3. Nu transformati aceste comentarii de editoriale intr-un „chat”.
 4. Pentru protectia dumneavostra nu folositi in comentarii informatii personale, adrese de email, numere de telefon sau URL.
 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestor comentarii puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@revistalumeacredintei.ro.
 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.

Comentand in acest editorial, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.